Компанијата Jiulong поканува соработка на саемот за увоз и извоз во Кина

Компанијата Џиулонг, производител на врзива за товар, ленти за врзување на преплет, шипки за млазници и веб-винчи, со задоволство го најавува своето учество на претстојната саемска изложба за увоз и извоз во Кина.Настанот ќе се одржи во Изложбената сала за увоз и извоз на стоки во Кина, со штандот на Jiulong лоциран на бр. 11.3K24 и 10.1L39.Оваа изложба служи како одлична платформа за индустриските професионалци да ги истражуваат висококвалитетните производи на Jiulong и да воспостават плодни партнерства.

广交会10月-1

Компанијата Jiulong има репутација за обезбедување на врвни производи кои се неопходни за безбеден и ефикасен транспорт на стоки.Како експерти во областа, тие ја разбираат важноста на сигурна и издржлива опрема.Нивниот асортиман на производи вклучува:

ВКЛУЧУВАЊЕ НА ВРЗНИЦИ: Врзувачите за товар на Jiulong се дизајнирани за безбедно прицврстување на товарот за време на транспортот.Со голем број на достапни модели, овие врзива гарантираат дека товарот останува безбеден и стабилен.

РЕМИКИ ЗА РАЗВРЗУВАЊЕ: Нудејќи супериорна цврстина и леснотија на користење, ремените за врзување на преплетот на Jiulong се идеални за прицврстување на предмети на камиони, приколки или контејнери.Овие ремени обезбедуваат максимална стабилност на товарот и мир на умот.

WEBBING SLINGS: млазните шипки на Jiulong се произведени со користење на висококвалитетни материјали за оптимална безбедност и ефикасност на кревање.Овие краци се достапни во различни конфигурации за да задоволат различни барања за оптоварување и им веруваат професионалци од различни индустрии.

ВЕБ КРАТКИ: Дизајнирани за без напор и сигурна контрола на товарот, веб-кателите на Jiulong се широко користени во транспортните и логистичките сектори. Овие макари обезбедуваат сигурно затегнување и се изградени да издржат тешки услови.

2 (3) (1)

Изложбата за увоз и извоз во Кина нуди единствена можност за присутните да ги искусат супериорните производи на Jiulong од прва рака.Посетителите можат да комуницираат со нивните упатени членови на тимот, кои ќе бидат лесно достапни да одговорат на какви било прашања и да обезбедат детални демонстрации за карактеристиките и способностите на нивните производи. Jiulong се гордее со својата посветеност на задоволството на клиентите и се стреми да ги задоволи специфичните потреби на секој клиент.

Jiulong срдечно ги поздравува сите професионалци, дистрибутери и потенцијални партнери да го посетат нивниот штанд во саемот за увоз и извоз на стоки во Кина.Тој нуди идеален повод за соработка, што може да доведе до заемно корисни деловни односи.

За да дознаете повеќе за Jiulong Company и нивната сеопфатна палета на висококвалитетна транспортна опрема, посетете ја нивната веб-страница на www.jltiedown.com.

За компанијата Jiulong: Jiulong Company е реномиран производител специјализиран за врзива за товар, ленти за врзување со преплет, ремени и веб-винчи. Со посветеност на извонредноста, Jiulong обезбедува сигурни и издржливи производи кои обезбедуваат безбеден и ефикасен транспорт на стоки.На нивните иновативни решенија им веруваат и вреднуваат професионалци во различни индустрии.

 


Време на објавување: Октомври-13-2023 година