Воведување на различни куки со ремени за врзување на решетки

Компанијата Jiulong воведува широк спектар на куки заРачка за врзување, Обезбедување безбедно прицврстување на товарот.

Куките играат клучна улога во перформансите и доверливоста на прицврстувачите на преплетот, обезбедувајќи товарот да остане безбедно прицврстен за време на транспортот.Компанијата Jiulong ја препознава важноста на висококвалитетните куки и има развиено сеопфатен избор за да одговори на различните барања на клиентите.

Асортиманот на куки вклучува S-куки, двојни J-куки, рамни куки, жичени куки, прилепувачки куки, куки за фаќање, куки за синџири и куки за канџи.Секој тип на кука е внимателно изработен со користење на врвни материјали и е подложен на ригорозни тестирања за да се обезбеди издржливост и цврстина.

Разбираме дека животниот век на куките може да варира во зависност од различните сценарија за употреба.За да се реши ова, спроведени се опсежни истражувања и анализи за да се одреди очекуваниот животен век на секој тип на кука.

IMG_1965 година

Врз основа на добиените податоци, просечниот животен век на куките може да се процени на следниов начин:

S-куки: Приближен животен век од 5.000 до 8.000 циклуси на оптоварување, во зависност од капацитетот на товарот и условите за користење.
Двојни J-куки: Очекуван животен век од 7.000 до 10.000 циклуси на оптоварување, со оглед на капацитетот на товарот и нивото на издржано напрегање.
Рамни куки: Очекуван животен век од 6.000 до 9.000 циклуси на оптоварување, со оглед на капацитетот на оптоварување и фреквенцијата на користење.
Куки за жица: Проектиран животен век од 4.000 до 6.000 циклуси на оптоварување, земајќи го предвид капацитетот на оптоварување и нивото на применет стрес.
Куки за прицврстување: Проценет животен век од 3.000 до 5.000 циклуси на оптоварување, земајќи ги предвид капацитетот на товарот и фреквенцијата на прицврстување и откачување.
Куки за фаќање: Очекуван животен век од 8.000 до 12.000 циклуси на оптоварување, со оглед на капацитетот на товарот и нивото на издржано напрегање.
Куки за синџири: Очекуван животен век од 10.000 до 15.000 циклуси на оптоварување, со оглед на капацитетот на оптоварување и фреквенцијата на користење.
Куки за канџи: Проектиран животен век од 9.000 до 13.000 циклуси на оптоварување, земајќи го предвид капацитетот на оптоварување и нивото на напрегање.
Овие проценки се засноваат на строгите процедури за тестирање на компанијата Jiulong и сценаријата за користење во реалниот свет.Важно е да се напомене дека животниот век на куките може да варира во зависност од фактори како што се носивоста, фреквенцијата на користење, условите на околината и правилното одржување.

iPhone 4 838

Остануваме посветени на испорака на висококвалитетни куки кои обезбедуваат долготрајни перформанси и обезбедуваат безбедност на транспортираната стока.Со посветеност на истражување и развој, компанијата продолжува да иновира и да ги усовршува своите понуди на производи за да ги задоволи потребите на клиентите кои се развиваат.

За повеќе информации за палетата на куки и решенија за контрола на товарот на Jiulong Company, посетете ја www.jltiedown.com

 


Време на објавување: Јуни-30-2023 година